Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ερωτευμένοι όσο ποτέ και ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, στην Σύρο. Η όμορφη ηθοποιός που ενσαρκώνει τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, παντρεύεται τον αγαπημένο της, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και χρόνια, αυτό το καλοκαίρι στο δημαρχείο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Όπως γράφει στην ON Time η Σπυριδούλα Τριάντου, οι καλεσμένοι θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, όμως η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα ετοιμάσουν ένα πάρτι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα το φθινόπωρο και πάλι στη Σύρο. Όσο για το γαμήλιο ταξίδι, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν αποφασίσει να το κάνουν τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό.

Η Δανάη Μιχαλάκη γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1992. γι’ αυτό και παντρεύεται ανήμερα των γενεθλίων της. Τόσο ή ίδια όσο και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να την προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Η καίρια επιθυμία τους είναι ο πολιτικός τους γάμος να μείνει μακριά από τα φλας και να ζήσουν τη μέρα αυτή, όπως εκείνοι επιθυμούν.

Μάλιστα, η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν μερικές μέρες στην τοπική εφημερίδα Κοινή Γνώμη.