Τη διαφορά στον χώρο της αυτοκίνησης κάνει αυτό το καλοκαίρι η "Λάτσης Α.Ε.", «λύνοντας» τα χέρια των οδηγών μέσα από μια ξεχωριστή προσφορά.

Με 42 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου, ο μεγαλύτερος Εξειδικευμένος Έμπορος και Επισκευαστής για τις μάρκες Volkswagen, Audi, Škoda στην Δυτική Ελλάδα αποτελεί την ιδανική λύση στη σκέψη για το που πρέπει να απευθυνθεί κανείς για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, οποιοδήποτε μεταχειρισμένο Ι.Χ. της "Λάτσης Α.Ε." και αν αγοράσετε αφήνετε ταυτόχρονα στην εταιρεία όλα τα έξοδα της τακτικής συντήρησης για τα επόμενα 3 χρόνια.

Όπως είναι λογικό, η προσφορά αυτή δεν αποτελεί απλά μια οικονομική ανάσα... διαρκείας, αλλά την εξασφάλιση της συντήρησης του οχήματος σας για ένα μεγάλο διάστημα, γνωρίζοντας παράλληλα πως η αγορά σας συνάδει με την αξιοπιστία.

Με τα ταξίδια να έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα μας ένα καλό Ι.Χ. είναι ο καλύτερος "σύμμαχος" στους δρόμους. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα αυτοκίνητο της "Λάτσης Α.Ε.", η οποία "συστήνει" εκ νέου τα μεταχειρισμένα στην Πάτρα μέσα απ' την εν λόγω προσφορά.


Ακολουθεί παρακάτω το αναλυτικό πλάνο για τη συντήρηση του εκάστοτε αυτοκινήτου:

Info:

Οδός: Μονής Μαρίτσης 3, Πάτρα

Email: [email protected]

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610.525615 - 6951.087184

Facebook: Λάτσης ΑΕ-Latsis SA

Site: latsis.gr