Από την πρώτη στιγμή της θλιβερής είδησης του θανάτου του μεγάλου Τόλη Βοσκόπουλου, τα social media των Πατρινών, γέμισαν από μηνύματα αποχαιρετισμού και από βίντεο με επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, όπως αγαπήθηκε σε όλη την Ελλάδα, έτσι αγαπήθηκε και στην Πάτρα αφού μεσουράνησε στον χώρο του τραγουδιού για δεκαετίες, αλλά και του ελληνικού κινηματογράφου.

Η τελευταία του εμφάνιση στην Πάτρα ήταν να γίνει στις 25 Απριλίου του 2018 στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα. Μια συναυλία που είχε αναβληθεί την τελευταία στιγμή για τεχνικούς λόγους, όπως είχαν ανακοινώσει οι διοργανωτές.

Ωστόσο, οι δεσμοί του πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού με την Πάτρα ήταν πάντοτε ισχυροί, με τον Τόλη Βοσκόπουλο να έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα, την χρυσή εποχή της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη, κυρίως τη δεκαετία του ’70, αλλά και του ’80.

Μάλιστα, ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της συναρπαστικής ζωής του Τόλη Βοσκόπουλου υπάρχει μια υπέροχη φωτογραφία του μεγάλου τραγουδιστή από διασκέδαση στην Πάτρα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος βρίσκεται ανάμεσα στη σκηνοθέτιδα Κατερίνα Μαντέλη και την Αλέκα Κανελλίδου και θαυμαστή του. Η φωτογραφία είναι από το αρχείο της Ελένη Σαλάππα.