Διαλυμένα αυτοκίνητα και κατεστραμμένες πόρτες και παράθυρα είναι το σκηνικό της επόμενης μέρας μετά την επίθεση στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ», στην Κύπρο.

Πρόκειται για επίθεση, το βράδυ της Κυριακής, με κύριο στόχο το τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα, από διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, κατά των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το sigmalive, άτομα μπήκαν στο συγκρότημα σπάζοντας και διαλύοντας τόσο περιουσία εργαζομένων όσο και του ίδιου του Συγκροτήματος. Από νωρίς το πρωί η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και διεξάγει έρευνες για τα όσα έγιναν.

Σημειώνεται πως ήδη έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν συνολικά 12 αστυνομικοί με τους επτά να μεταφέρονται σε νοσοκομείο, οι δύο εκ των οποίων είναι σοβαρά. Σύμφωνα με ενημέρωση, όλοι βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ήδη, όπως σημειώνει η Αστυνομία, έχει οριστεί ενισχυμένη ανακριτική ομάδα από το ΤΑΕ Λευκωσίας με σκοπό την πλήρη διερεύνηση των επεισοδίων και την προσαγωγή όσων ευθύνονται ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία συνεχίζει την αξιολόγηση μαρτυρικού υλικού καθώς και υλικού από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια.