Συστατικά

8 λεπτά φιλέτα κοτόπουλου
4 φέτες μοτσαρέλα
8 λεπτές φέτες τομάτας
24 φύλλα σπανάκι baby
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
Χυμός ενός λεμονιού
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C και πλένεις τα ρολά κοτόπουλου.
Σε ένα μπολ, ρίχνεις τη φρυγανιά και σε ένα δεύτερο μπολ ανακάτεψε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και λίγο πιπέρι.
Τοποθετείς ένα φιλέτο κοτόπουλο πάνω στο ξύλο κοπής, προσθέτεις πάνω στην επιφάνειά του 1/2 φέτα μοτσαρέλα, 3 φύλλα σπανάκι και 1 φέτα τομάτα.
Το τυλίγεις προσεκτικά και το ακουμπάς με την άκρη πάνω σε πιάτο. Επαναλαμβάνεις.
Περνάς τα ρολάκια που μόλις έφτιαξες στο μπολ με το μείγμα του ελαιόλαδου και μετά στη φρυγανιά.
Τα τοποθετείς σε ένα αντικολλητικό ταψί και ψήνεις για 30 λεπτά στον φούρνο.

Πηγή: tlife.gr