Μητέρα από τη Νέα Υόρκη, ανακηρύχθηκε σε ηρωίδα της ημέρας από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ένας άγνωστος άνδρας επιχείρησε να αρπάξει τον 5χρονο γιο της μέσα από τα χέρια της.

Το περιστατικό συνέβη στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ένα μπορντό Ι.Χ. σταματά απότομα στην άκρη του δρόμου με τον οδηγό του να βγαίνει από αυτό και να αρπάζει το μικρό παιδί από τα χέρια της μητέρας του.

Στη συνέχεια εκείνη και άλλοι περαστικοί προσπαθούν να αποσπάσουν το παιδί από τον επίδοξο απαγωγέα, με τη μητέρα να καταφέρνει να το τραβήξει από το παράθυρο του συνοδηγού. Αμέσως μετά ο δράστης βάζει μπρος και διαφεύγει, παρά την προσπάθεια περαστικών να τον σταματήσουν.

Συνελήφθη ένα 24χρονος για την απόπειρα απαγωγής

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δραστών, ένας άνδρας 24 ετών, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, με λευκό μπλουζάκι και σορτσάκι. Την Παρασκευή, οι Αρχές ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν τον άνδρα ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής, ενέργεια που θέτει κάποιον σε κίνδυνο και που είναι βλαπτική κατά παιδιού μικρότερου από 17 ετών.