Την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη μητέρα της, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τη μαμά της που πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, σχολίασε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι. Η μαμά μου είναι θηρίο, πιο θηρίο από το θηρίο, όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε», έγραψε στο Instagram της.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη. Οι μονόκεροι της ανιψιάς μου. Μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη», έκλεισε την ανάρτησή της.

Σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευσή της, στην οποία η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, έγραψε το εξής: «Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε. Είναι απρόβλεπτη η ζωή. Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου. Και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο. Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου. Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα ευχαριστώ που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω».

Τα σχόλια που έλαβε η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν πολλά και ανάμεσά τους ήταν και από τον Θοδωρή Μαραντίνη με τον οποίο χώρισε πριν από δύο χρόνια περίπου. Οι δύο τους βέβαια, διατηρούν άψογες σχέσεις και δεν θα μπορούσε σε μια τέτοια στιγμή ο δημοφιλής τραγουδιστής να μην είναι στο πλευρό της, σχολιάζοντας με μια καρδιά.