"Μίλησαν" ξανά τα όπλα στην Κρήτη σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Ρουκάνι Ηρακλείου, στην πλατεία του χωριού, με θύμα έναν 67χρονο.

Ο 67χρονος πυροβολήθηκε στα πόδια και συγκεκριμένα στην κνήμη και μεταφέθηκε με ιδίο μέσο στις Μαλάδες. Εκεί παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως όλα συνέβησαν στο καφενείο του χωριού, ενώ θύμα είναι ο καφετζής ο οποίος μπήκε στη μέση για να χωρίσει τις δύο παρέες που καυγάδισαν.

Η προ ημερών αφορμή και ο καυγάς που έληξε με πυροβολισμούς

Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, δύο παρέες συναντήθηκαν στο καφενείο του χωριού. Πρόκειται για έναν 52χρονο κι έναν 16χρονο από τη μια και έναν 52χρονο, έναν 58χρονο κι έναν 61χρονο από την άλλη.

Οι δύο παρέες άρχισαν έντονη συζήτηση εξαιτίας ενός άλλου περιστατικού που είχε γίνει προ δύο ημερών. Η συζήτηση μετατράπηκε γρήγορα σε καυγά.

Ο καφετζής επιχείρησε να τους χωρίσει, ωστόσο μέλος της μιας παρέας έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Τα σκάγια βρήκαν τον 67χρονο καφετζή στο πόδι.