Μία νέα ταινία, κάπως διαφορετική από όσες μας έχει συνηθίσει εώς τώρα, αναμένεται να κυκλοφορήσει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ο σκηνοθέτης, που έχει περάσει πλέον από όλα τα πόστα -και του σεναριογράφου και του παραγωγού- ετοιμάζει μία ταινία με θέμα την ζωή του εώς σήμερα.

Ακόμα δεν έχει δοθεί κάποιος τίτλος στην ταινία, όμως οι πληροφορίες του Vanity Fair αναφέρουν ότι επικεντρώνεται στην παιδική ηλικία του σκηνοθέτη, καθώς τότε γνώρισε μερικές από τις μεγαλύτερες επιρροές του. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήδη έχουν κλείσει συμφωνία για την συμμετοχή τους στην ταινία, ηχηρά ονόματα από τον χώρο του κινηματογράφου.


Συγκεκριμένα, την μητέρα του πρωταγωνιστή θα ενσαρκώσει η Μισέλ Ουίλιαμς, ενώ τέσσερα ακόμα ονόματα έχουν ακουστεί ότι θα συμπεριλαμβάνονται στο καστ, χωρίς όμως να διευκρινιστεί ποιους ρόλους θα υποδυθούν. Αυτοί είναι οι Σεθ Ρότζεν, Πολ Ντάνο, Τζούλια Μπάτερς και Σαμ Ρέχνερ.

Τρία νέα ονόματα ανακοινώθηκαν επίσης την Παρασκευή για να υποδυθούν τους συμμαθητές του σκηνοθέτη και είναι αυτά των Κλόε Ιστ, Όακς Φίγκλεϊ
και Ισαμπέλ Κούσμαν. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Στίβεν Σπίλμπεργκ στη νεαρή του ηλικία θα αναλάβει ο Γκάμπριελ ΛαΜπελ.


Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν κατά τα μέσα του καλοκαιριού και η επίσημη πρεμιέρα προγραμματίζεται για το 2022.