Ήλιος: Εκπλήξεις, απώλειες, ανατροπές, δυνατές συγκινήσεις, αλλά και μυστήριες υποθέσεις είναι μερικά από όσα θα παρακολουθήσουμε να συμβαίνουν στον δεύτερο και συναρπαστικό κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1.

Όλοι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με διάφορες καταστάσεις, που άλλες φορές θα είναι ευχάριστες και άλλες αρκετά δυσάρεστες. Φυσικά, σε αυτό θα συμβάλουν και τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν αναπάντεχα στη ζωή τους και θα αλλάξουν τις ισορροπίες.

Συγκεκριμένα, στα νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε έναν άντρα, αλλά και μία γυναίκα να καταφθάνουν στην Καβάλα και να φέρνουν τα πάνω κάτω. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όσον αφορά τη γυναίκα, πρόκειται για μία αστυνομικό.

Εκείνη πηγαίνει στην πόλη και συγκεκριμένα στο αστυνομικό τμήμα για μία προσωπική της υπόθεση. Όπως θα δούμε, η συγκεκριμένη θα έρθει σε στενή επαφή με τον Δημήτρη Λαϊνά, αλλά και με την ομάδα του. Η ίδια κρύβει μυστικά και σταδιακά η· παρουσία της θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους ήρωες. Τον ρολά αυτόν θα τον υποδυθεί η Αντιγόνη Φρυδά.

Τώρα, ο νέος και γοητευτικός άντρας που πηγαίνει στην Καβάλα είναι ο Στέφανος, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος Εκείνος είναι ντετέκτιβ και γνωρίζει την Αθηνά από το παρελθόν... Μάλιστα, η γυναίκα, όταν τον βλέπει μπροστά της, ξαφνιάζεται και σαστίζει. Φυσικά, ο Στέφανος θα εμπλακεί άμεσα και με άλλους ήρωες. Τόσο εκείνος όσο και η αστυνομικός θα ανακατέψουν ξανά την τράπουλα και η ζωή των ηρώων στην Καβάλα δεν θα θυμίζει με τίποτα το παρελθόν...

Πηγή: My Tv