Νεκρή βρέθηκε η πορνοστάρ Ντάλια Σκάι (Dahlia Sky), μέσα στο αυτοκίνητό της, φέροντας τραύμα από πυροβολισμό.

Η Σκάι άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 31 ετών, λίγο πριν κλείσει τα 32 της, σύμφωνα με το Adult Video News, το οποίο και επικαλείται η New York Post. Στον χώρο του πορνό εργαζόταν κοντά στα δέκα χρόνια.

Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως πιθανή αυτοκτονία, καθώς η εκλιπούσα φέρεται να είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού σε τελικό στάδιο και έδινε μάχη με την κατάθλιψη. Το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε στο όχημα περίπου στις 20:00 της 30ής Ιουνίου, στο Λος Άντζελες, με τα αποτελέσματα της νεκροψίας να αναμένονται.

Η Σκάι ξεκίνησε να εργάζεται στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών το 2010 με το όνομα Μπέιλι Μπλου (Bailey Blue), το οποίο άλλαξε το 2014 μετά από μια διακοπή της συνεργασίας της με την ομώνυμη εταιρεία ρούχων. Μίλαγε ανοιχτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού και την κατάθλιψη.

«Ήταν εξαιρετικά αστεία και είχε μεγάλη καρδιά, αλλά δυστυχώς η μάχη της με τον καρκίνο του μαστού επηρέασε την ψυχική της υγεία και αγωνίστηκε με την κατάθλιψη, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι άνθρωποι», δήλωσε ο παραγωγός Άξελ Μπράουν (Axel Braun) στο AVN. «Η σκέψη μου βρίσκεται στην οικογένεια και τους αγαπημένους της, χάσαμε μια όμορφη ψυχή».