Συστατικά

1/4 κουτ. της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
2 κουτ. του γλυκού κόκκινο κρασί
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/2 καρπούζι ψιλοκομμένο
300 γρ. φέτα ψιλοκομμένη
1/2 γλυκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 αγγούρι σε φέτες
300 γρ. μαρούλι

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύεις λάδι, κρασί και το αλάτι
Σε μία μεγάλη γαβάθα, προσθέτεις ψιλοκομμένο μαρούλι, καρπούζι, φέτα, αγγούρι και κρεμμύδι.
Ρίχνεις από πάνω το μείγμα του μικρού μπολ και μοιράζεις στα πιάτα.

Πηγή: tlife.gr