Ακόμα ένα ρομάντζο, που έληξε τελικά άδοξα ήταν αυτό των δύο παικτών του House Of Fame, Στέφανου Πιτσίνιαγκα και Μαριάννας Κάρα.

Ο νικητής του μουσικού διαγωνισμού και η συμπαίκτριά του, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας δεν είναι πλέον μαζί, όπως ανακοίνωσε μέσω ενός insta story η Μαριάννα Κάρα.

Η σχέση τους κράτησε όσο βρίσκονταν μέσα στο House of Fame και 1,5 μήνα μετά την έξοδό τους, το ζευγάρι ανακοινώνει πως θα τραβήξει χωριστούς δρόμους, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Όπως άφησε να εννοηθεί η νεαρή τραγουδίστρια, η απόφαση του χωρισμού μάλλον ήρθε από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν νομίζω πως θα έφτανα σε αυτό το σημείο να γράψω αυτά τα λόγια και πραγματικά η καρδιά μου έχει γίνει χίλια κομμάτια. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα μπορούσα να ζω σε μία ψευδή πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ούτε σε κάθε ένα υπέροχο προσωπάκι που με στήριξε και μου έδειξε τόση αγάπη από την αρχή και είναι ακόμα δίπλα μου κάθε μέρα. Την επόμενη εβδομάδα και εγώ και ο Στέφανος ξεκινάμε ένα μεγάλο βήμα και η ευκαιρία, που μας δίνεται είναι ένα όνειρο, που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Η αρχή μας όμως, θα είναι χωριστά, ξεκινάμε τα βήματά μας χωρίς ο ένας να κρατά το χέρι του άλλου».

Στην συνέχεια, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τα συναισθήματα που τρέφει για τον νικητή του House of Fame: «Είναι κάτι που μου ραγίζει την καρδιά όσο δεν θα μπορούσα να περιγράψω. Όσα ένιωσα για αυτό τον άνθρωπο δεν περιγράφονται και ως κοπέλα και συνεργάτης του προσπάθησα να δώσω το "όλο" μου σε εκείνον. Αυτή του όμως, την απόφαση δεν μπορώ παρά να την σεβαστώ, πως αυτός είναι ο δρόμος που θέλει να βαδίσει για εκείνον. Θα με αγαπάει και το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ το ίδιο για εμένα προς εκείνον, γιατί ο πόνος είναι πολύς. Μέσα από την καρδιά μου του εύχομαι κάθε επιτυχία στην καριέρα του, ελπίζοντας έστω και κάτι από αυτά που έκανα να άξιζε στα μάτια του. Περιμένω πολύ αυτή την αρχή πάνω στην σκηνή για να μπορέσω να βγάλω όλη μου την ψυχή εκεί πάνω και αγάπη για το τραγούδι που μέσα στο παιχνίδι, η ελευθερία αυτή πνίγηκε. Περνώντας κάτι τέτοιο στην αρχή θα είναι δύσκολο, αλλά θέλω και οι δυο μας να λάμψουμε εκεί πάνω ακόμα και χώρια. Σας αγαπώ όλους τόσο και θα ήθελα να το ξέρετε. Η αγάπη δεν είναι εύκολη, οι άνθρωποι επιλέγουν, αλλάζουν ή απομακρύνονται. Η καρδιά μου έχει ραγίσει τόσο μα τόσο, που το μόνο που θα σας ζητούσα μέσα από την ψυχή μου είναι κατανόηση».