Η Μέγκαν Μαρκλ αναλαμβάνει την παραγωγή μιας νέα σειράς κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί στο Netflix, με τίτλο «Pearl». Η νέα συνεργασία ανακοινώθηκε μέσω του ιστότοπου του Archewell Foundation.

Η δούκισσα του Σάσεξ θα συνεργαστεί στη σειρά με την Λιζ Γκάρμπους, την Αμάντα Ρίντα, την Κάρολυν Σόπερ, τον Ντάν Κόγκαν και τον Ντέιβιντ Φέρνις.

Η περιπέτεια ενός κοριτσιού στη νέα σειρά του Netflix

Στη σειρά διαδραματίζεται μία «ηρωική περιπέτεια» ενός νεαρού κοριτσιού το οποίο θα ανακαλύψει την πραγματική του δύναμη παίρνοντας έμπνευση από γυναίκες που άφησαν το σημάδι τους.

«Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας είναι σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions, σε συνεργασία με την πλατφόρμα παραγωγής του Netflix, και των παραγωγών θα σας μεταφέρουν αυτή τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, που θα υμνεί εξαιρετικές γυναίκες της ιστορίας. Ο Ντέιβιντ Φέρνις και εγώ ήμασταν ενθουσιασμένοι για την νέα σειρά και χαίρομαι που το ανακοινώνουμε.»