ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ 2011
Θ. ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
 Χ. ΘΗΒΑΙΟΣ – M. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.

Δημιουργοί διαφορετικών γενιών, συναντιούνται επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας του. Κύριος άξονας τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, από τα πολιτικά, επίκαιρα όσο ποτέ, μέχρι την Πιρόγα (Ερωτικό), τη Ρόζα και τον Άμλετ Της Σελήνης. Παράλληλα, ο Χρήστος Θηβαίος, σημαντικός ερμηνευτής του έργου του Θάνου Μικρούτσικου, θα παρουσιάσει τραγούδια που έχει σφραγίσει με την χαρακτηριστική φωνή του, από το δικό του Ημερολόγιο μέχρι την Μικρή Πατρίδα και το Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα (Αγάπη). Ο Μίλτος Πασχαλίδης, χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της γενιάς των τραγουδοποιών, ερμηνεύει τραγούδια της δισκογραφίας του, όπως η Φωτιά Μου και το Στα Είπα Όλα, αλλά και επιλογές από τα αγαπημένα του τραγούδια από το έργο του Θάνου Μικρούτσικου.
    Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος, τα τραγούδια σε ποίηση Νίκου Καββαδία, όπου ο καθένας από τους τρεις καλλιτέχνες επιλέγει και ερμηνεύει τα τραγούδια που αγαπά περισσότερο από το Σταυρό Του Νότου και τις Γραμμές Των Οριζόντων.
Το Θάνο Μικρούτσικο, το Χρήστο Θηβαίο και το Μίλτο Πασχαλίδη, συνοδεύουν επί σκηνής η εντυπωσιακά ταλαντούχα νεαρή ερμηνεύτρια, Άννα Λινάρδου, ο πιο σύνθετος έλληνας μουσικός στο πνευστά, ο Θύμιος Παπαδόπουλος και ο σπουδαιότερος δεξιοτέχνης του πιάνου της νέας γενιάς, ο Θοδωρής Οικονόμου.
Ηχοληψία: Γιώργος Κορρές, Φωτισμοί: Γιώργος Κλαδούρης
Οργάνωση παραγωγής : Σταμάτης Στεβής & CRICOS

Εισιτήρια: Προπώληση 15€ / Ταμείο 18€
Προπώληση στα MUSICAL, DISCOVER και ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ
Έναρξη συναυλίας 21.30