Με την πραγματοποίηση το Σάββατο δύο συναυλιών, συνεχίζεται η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Το Φεστιβάλ στις γειτονιές». Στο πλαίσιο της ενότητας, δύο μουσικά σχήματα θα εμφανιστούν στις 9.30 το βράδυ, στην πλατεία Πετμεζά στον Καστελόκαμπο και στην πλατεία της Αρόης.

Στον Καστελόκαμπο θα εμφανιστεί το μουσικό σχήμα “ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΛΗ”. Το σχήμα έχει σημείο αναφοράς τη λαϊκή-δημοτική μουσική με σκοπό την διασκέδαση του κοινού από γνωστά παραδοσιακά δημοτικά και λαϊκά τραγούδια . Μέλη του σχήματος είναι οι Κώστας Καραλής -κλαρίνο, Αργύρης Φιλιππακόπουλος – αρμόνιο, Γιάννης Καραλής – μπουζούκι, Ειρήνη Λαγούδη – τραγούδι και Άγγελος Γειτονόπουλος-τραγούδι

Στην Αρόη θα εμφανιστεί το συγκρότημα ΦΛΟΓΑ” , το οποίο θα παρουσιάσει πασίγνωστα τραγούδια από έντεχνο ελληνικό τραγούδι. Τα μέλη του σχήματος είναι οι Νικολής Κουτσοσπύρος – Κιθάρα & Φωνή, Νικόλαος Λαδάς – Πλήκτρα, Αναστάσιος Νικολόπουλος - Ηλεκτρικό Μπάσο, Γεώργιος Πισπιρίγκος - Κρουστά, τύμπανα.

Μέσα από την συγκεκριμένη δράση στόχος του Πολιτιστικού Οργανισμού είναι να δοθούν ανάσες πολιτισμού στους πολίτες οι οποίοι εξακολουθούν να δοκιμάζονται , με τους πολιτιστικούς συλλόγους να είναι κλειστοί και ανθρώπους της τέχνης στην ανεργία.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους, οι οποίοι αναπτύσσουν αξιόλογη δράση στις γειτονιές.