Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Κάτω Αχαΐα όταν κορίτσι που είχε βγει βόλτα με το κατοικίδιο της δέχτηκε επίθεση από άγρια σκυλιά. Τα ίδια σκυλιά είχαν επιτεθεί και σε έναν ποδηλάτη τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Στην πρώτη περίπτωση το κοριτσάκι γλίτωσε από τα δόντια των άγριων σκύλων όχι όμως και το σκυλάκι της το οποίο σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία το δάγκωναν επί ώρα με λύσσα τα άγρια σκυλιά με αποτέλεσμα να το τραυματίσουν σοβαρά και πλεόν να δίνει μάχη για την ζωή του.

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων απολύμαναν τις πληγές του άτυχου τετράποδου της έδωσαν παυσίπονο και αντιβίωση και πλέον περιμένουν να ανταποκριθεί στην θεραπεία. Την ίδια στιγμή σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το κοριτσάκι που είδε μπροστά της να επιτίθενται στο αγαπημένο της κατοικίδιο χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να το σώσει. Τελικώς ένας περαστικός δικυκλιστής τους γλίτωσε από τα χειρότερα αφού με κίνδυνο τη ζωή του, έριξε το μηχανάκι του πάνω στα σκυλιά και μετά πάλεψε στην κυριολεξία μαζί τους για να πάρει τη κατοικίδιο που ακούει στο όνομα Σίσσυ από το στόμα τους. Μάλιστα τα ίδια σκυλιά φέρονται να έχουν κάνει και τρίτη επίθεση αυτή την φορά σε κατοικίδιο άλλου κατοίκου ο οποίος βρήκε γρατσουνιές πάνω στο τετράποδο του.