Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε για τη Ρασέλ, την Παρασκευή Κερασιώτη, ενώ τα είπε έξω από τα δόντια για Μικαέλα Φωτιάδη και Εύη Ιωαννίδου.

«Μου έκαναν μια πολύ ισχυρή πρόταση για να μπω στο Big Brother, αλλά δεν ενδιαφέρομαι φέτος. Θα δοκίμαζα το DWTS, αλλά δεν έχω πρόταση. Αν είχα, θα το έκανα. Η Ρασέλ δεν είναι μοντέλο, οπότε καλά έκανε και ακολούθησε κάτι άλλο. Το ξέρει, μάλλον, και η ίδια», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο πρόσθεσε επίσης: «Η Παρασκευή Κερασιώτη έχει χαρακτηριστικά μοντέλου, αλλά αν δεν το παλέψει, δεν θα γίνει ποτέ επαγγελματίας μοντέλο. Με αυτό το σωματότυπο και αυτόν τον χαρακτήρα δεν κάνει για μοντέλο η Ρασέλ. Ήμασταν φίλες με τη Ρασέλ, μπήκε στο παιχνίδι, με μιμήθηκε, έκανε τα δικά της για να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό».

«Έχω κάνει λάθη και στο Ευτυχείτε, αλλά και στο GNTM που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό. Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη. Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε», είπε κλείνοντας η Μέγκι Ντρίο.


Μέγκι Ντρίο: Θα άλλαζα τις παρέες μου στο GNTM, μου στέρησαν το να φτάσω στον τελικό |Καλοκαίρι #not