Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι δραστηριότητες θαλάσσης που γίνονται δωρεάν από το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ της Αγυιάς. 

Σε δήλωσή του ο Βοηθός Δημάρχου και υπεύθυνος του Πάρκου, Γιώργος Μαγιάκης τονίζει: «Η πόλη μας βρίσκεται σε μία πλεονεκτική γεωγραφική θέση όπου οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν και να αναπτύξουν δεξιότητες σε αρκετές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φύση. Έτσι, το Πάρκο αξιοποιώντας την τοποθεσία του, προχώρησε στο σχεδιασμό ενός αθλητικού και παράλληλα εκπαιδευτικού προγράμματος για μεγάλους, βρέφη και συνδυασμό γονέα – παιδιού.

Ορισμένα από τα προγράμματα είχαν οργανωθεί και υλοποιηθεί από το φθινόπωρο με στόχο την εξοικείωση με τη χειμερινή κολύμβηση, πράγμα που απέδωσε και συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές μέχρι πριν το lockdown του χειμώνα. Ευελπιστούμε και τη σεζόν 2021-2022 να εξασφαλισθεί το απαραίτητο προσωπικό που χρειάζεται ώστε να συνεχισθούν ποικίλα και καινοτόμα προγράμματα, καθώς πρέπει να γίνει γνωστό ότι το Πάρκο λειτουργεί αποκλειστικά με μόνον έναν εργαζόμενο και ωφελούμενους του προγράμματος ΟΑΕΔ».

Οι εγγραφές στα προγράμματα του Πάρκου συνεχίζονται καθώς θα διαρκέσουν έως τέλος Ιουλίου με πιθανότητα παράτασης. 

Αναλυτικό πλάνο: 

  • AQUA AEROBIC Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή: 9.00 – 10.00 
  • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑ Τρίτη & Πέμπτη: 10.00 – 11.00 
  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Παρασκευή: 10.00 – 11.00 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν αξεσουάρ παραλίας και όλα τα απαραίτητα για την προστασία από την ήλιο.

Απαιτείται προεγγραφή προκειμένου να συμπληρωθούν όλα τα δικαιολογητικά.