Τρία ζευγάρια, τρεις δυνατές ιστορίες αγάπης στις Άγριες Μέλισσες. Ελένη – Λάμπρος, Ασημίνα – Νικηφόρος, Δρόσω – Κωνσταντής. Αυτά τα τρία ζευγάρια έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου στους δύο κύκλους της σειράς. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες;

Σύμφωνα με το MyTv οι αδελφές Σταμίρη, στον δεύτερο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Η Ελένη έκανε τα πάντα προκειμένου οι αδελφές της να φιλιώσουν ξανά και να ζήσουν όπως παλιά ενωμένες και αγαπημένες. Και στο τέλος τα κατάφερε. Ασημίνα και Δρόσω έδωσαν προτεραιότητα στην ευτυχία του μικρού Σέργιου και άφησαν στο παρελθόν τη μεταξύ τους έχθρα. Ωστόσο, δεν είναι πια το ίδιο ευτυχισμένες στην προσωπική τους ζωή.

Από τη μία ο Νικηφόρος δεν μπόρεσε να συγχωρέσει την Ασημίνα που συμμετείχε στο φόνο του αδερφού του, Σέργιου. Και από την άλλη η Δρόσω με τον Κωνσταντή διαλύθηκαν στις Άγριες Μέλισσες όταν βγήκαν στο φως ένα ένα τα θανάσιμα και ένοχα μυστικά τους. Μόνο η Ελένη κατάφερε να βρει τελικά την ευτυχία στο πλευρό του Λάμπρου. Και η αρχή του νέου κύκλου θα τους βρει μαζί, να προσπαθούν να χτίσουν τη ζωή τους ξανά μετά τον άδικο θάνατο της Ανέτ και του Μιλτιάδη.

Το ζευγάρι θα ταλαιπωρηθεί και πάλι αρκετά. Οι πολιτικές εξελίξεις με τη χούντα θα χτυπήσουν και το Διαφάνι και η Ελένη με τον Λάμπρο θα αναγκαστούν να περάσουν δύσκολες στιγμές, μακριά ο ένας από τον άλλον.

Ακόμη, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ένας άντρας από το παρελθόν της Ελένης πρόκειται να επιστρέψει στο Διαφάνι και να τους αναστατώσει. Και αυτός ο άντρας δεν είναι τυχαίος. Είναι κάποιος που το διάστημα που ο Λάμπρος έλειπε για αρκετά χρόνια εκείνος ήταν μαζί με την Ελένη και έτρεφε για εκείνη έντονα συναισθήματα.

Στο δεύτερο ζευγάρι της σειράς, Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα συνεχίσουν να παλεύουν με τα συναισθήματά τους, αλλά και με τις νέες προκλήσεις που θα συναντήσουν. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή τους και τα διλήμματα και για τους δύο θα είναι μεγάλα. Όσο κι αν αγαπούν ο ένας τον άλλον, γνωρίζουν καλά πως είναι πια δύσκολο να είναι μαζί.

Στο τρίτο ζευγάρι της σειράς, Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, έχει ηρεμήσει και κάνει βήματα προκειμένου να καταφέρει να συγχωρήσει την Ασημίνα. Άλλωστε, ποτέ δεν αρνήθηκε πως είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής του.