Συστατικά

1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1 κουτ. της σούπας σπορέλαιο
500 γρ. μπρόκολο
1 κουτ. της σούπας μαύρη ζάχαρη
1/2 κουτ. της σούπας τζίντζερ
1/3 του φλιτζανιού άγλυκο χυμό ανανά
1/3 του φλιτζανιού soy sauce

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, θωρακίζεις το κοτόπουλο σου, σοτάροντας το για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Προσθέτεις το μπρόκολο, σκεπάζεις με ένα καπάκι και σιγοβράζεις για 5 λεπτά.
Σε ένα μικρό μπολάκι, ανακατεύεις το τζίντζερ και τη μαύρη ζάχαρη. Προσθέτεις ανακατεύοντας το χυμό ανανά και την soy sauce. Ομογενοποιείς.
Προσθέτεις το μείγμα στο τηγάνι με το κοτόπουλο και τα λαχανικά, ανακατεύεις και βράζεις για 3 λεπτά.
Σερβίρεις με ρύζι και μοιράζεις σε μερίδες.

Πηγή: tlife.gr