Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε συνέντευξη η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το Mega Star, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας πως δεν υπήρξε προσέγγιση για να είναι στη νέα της εκπομπή, όπως αναφέρει το zappit.

«Προτεραιότητα έχει πάντα το κανάλι και οποιαδήποτε ανακοίνωση γίνεται πρώτα από το κανάλι. Φυσικά και θα θέλαμε να συνεχίσουμε. Είναι μια εκπομπή που είναι μέσα στα νερά μας και αν μη τι άλλο είμαστε και φαν της εκπομπής εμείς οι ίδιοι. Έχουμε μεγαλώσει με το Mega Star», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Για την Ελένη Μενεγάκη, η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε: «Δεν υπήρξε κάποια προσέγγιση. Εγώ αυτό που κρατάω από τη συνεργασία μου με την Ελένη είναι ότι ένιωσα πολύ ασφαλής, ήταν πολύ τρυφερή μαζί μου. Ήταν και σε μια περίοδο που για μένα ήταν πολύ σημαντική, τον καιρό που ήμουν έγκυος. Νομίζω ότι η επιτυχία είναι δεδομένη και πραγματικά ανυπομονώ, θέλω να τη δω, μου έχει λείψει πάρα πολύ. Στην Ελένη Μενεγάκη δεν μπορείς να αρνηθείς, αν σου κάνει πρόταση».