Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα βρει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο η νέα σεζόν. Ο παρουσιαστής ύστερα από έξι χρόνια στον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό» αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να μετακομίσει σε άλλο κανάλι χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιήσει μέχρι στιγμής που θα πάει. Πάντως ο ίδιος παραδέχεται πως φοβάται για το επόμενο βήμα θέλει όμως να το κάνει και ανυπομονεί γι’ αυτό.

«Έχω χ@@@εί πάνω μου για τη συνέχεια. Ακούω το όνομά μου να συζητιέται για το που θα βρεθώ επαγγελματικά την επόμενη σεζόν και δε σας κρύβω ότι κολακεύομαι όπως θα έκανε και ο διπλανός σας. Επειδή, όμως αυτά, όσο όμορφα και αν είναι, παρέρχονται και καλό είναι να συμβαίνουν 1-2 φορές στην επαγγελματική μας ζωή… Επειδή ανυπομονώ να ζήσω πιο δημιουργικές χαρές, όπως τη δημιουργία μιας οικογένειας… και δε μπορώ να ισορροπήσω μέσα μου…

Για όλα αυτά τα “επειδή”, όσο και να το θέλω από τα βάθη της ψυχής μου, φοβάμαι την επόμενη μέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1. Φοβάμαι όσο με ιντριγκάρει. Τρομάζω αλλά θέλω. Γιατί, μην αμφιβάλλετε λεπτό: Ο Ουγγαρέζος με το μεγάλο στόμα έχει “κλ@@ει” πόμολα. Δε γίνεται όμως διαφορετικά. Η δική μου εξέλιξη ως άνθρωπος, περνά και μέσα από το ζωντανό κύτταρο της δουλειάς μας, άρα μέσα και από εσάς αδέρφια, μου. Είναι σαν νυχτερινό κολύμπι. Ωραία ήταν στη ζεστή άμμο αλλά, όσο κι αν φοβάμαι τα σκοτεινά νερά, ήρθε η ώρα να βουτήξω και ελπίζω να με προσέχετε», έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσφατα στο blog του στο ZNEWS.