Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους διανύει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κογκόλης και η καλή του Αθηνά Μυλωνάκου. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο του Δήμου Ερυμάνθου το περασμένο Σάββατο, με κουμπάρους την Νατάσσα Σταματελάτου και τον Ανδρέα Λάζαρη.

Ο πολιτικός γάμος έγινε υπό την παρουσία του δημάρχου Θόδωρου Μπαρή, ενώ τόσο κατά τη διάρκεια της τελετής, όσο και κατά της διάρκειας της δεξίωσης που ακολούθησε, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Άλλωστε, όπως σημειώνει σε ανάρτηση του ο δημοσιογράφος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα δημόσιας υγείας, η συντριπτική πλειοψηφία των καλεσμένων που τους τίμησαν με την παρουσία τους, είναι διπλά εμβολιασμένοι.

Το ζευγάρι δέχτηκε δεκάδες ευχές στα social media από τους γνωστούς και φίλους, ανάμεσα τους αρκετοί από αυτούς πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τον δημοσιογράφο να έχει κερδίσει με το ήθος και τη δουλειά του, την εκτίμηση τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αθηνά Μυλωνάκου είναι μια κοπέλα που έχει την δική της διαδρομή στον χώρο της εστίασης κα του επισιτισμού, έχοντας εργαστεί ως barista και ως bartender σε ορισμένα από τα καλύτερα καταστήματα της Πάτρας και όχι μόνο. 

Έτσι, ο Αλέξανδρος Κογκόλης και η Αθηνά Μυλωνάκου, ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της Πάτρας, κορύφωσε με αυτόν τον τρόπο τον έρωτα του. Να σημειωθεί ότι η δεξίωση που ακολούθησε μετά την τελετή έγινε σε έναν μαγευτικό χώρο στο Κάλανο, σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του δήμου Ερυμάνθου.

Από το patrasevents.gr ευχές για βίον ανθόσπαρτον.