Η ΦΙΛΜΠΑ σε συνεργασία με τα οργανωμένα Club του Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος διοργανώνουν στις 27 Αύγουστου 2011 ήμερα Σαββάτο και ώρα 18:00 το 1ο PMS (Patras Motor Show) στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η σύσφιξη των σχέσεων της Μηχανοκίνητης οικογένειας αλλά και η μετάδοση της παιδείας του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε αγωνιστικά πλαίσια αλλά και εκτός αυτών.

Ώρα έναρξης του Event θα είναι στις 18:00 (για να έχουν επιστρέψει και από μπανάκια όσοι επιθυμούν να έρθουν) και το πρόγραμμα για αρχή θα έχει παρουσίαση του κάθε περίπτερου μιλώντας ο κάθε εκπρόσωπος των Club στο μικρόφωνο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα φωτογράφηση από επαγγελματίες του χώρου και για την παρουσίαση στο MAX POWER (περιοδικό Πανελλήνιας εμβέλειας). Το χώρο θα ομορφύνουν καλλίγραμμες παρουσίες οι οποίες θα δώσουν την δικιά τους ξεχωριστή νότα στην όλη παρουσίαση κάνοντας φωτογραφήσεις, car wash και όχι μόνο καθώς ο χορός είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σίγουρα η βραδιά δεν πρόκειται να μείνει χωρίς οπτικοακουστικό υλικό αφού επιλεγμένα αυτοκίνητα θα χαρίσουν ένα συναρπαστικό Show με γνώμονα τα γρήγορα περάσματα και τις πλαγιολισθήσεις.

Η εκδήλωση παρέχει την δυνατότητα και σε διάφορες εταιρείες για την προβολή τους μέσο διαφημιστικών περιπτέρων και παρουσιάσεων προϊόντων.
Εκτενή παρουσίαση θα έχουν τα Club των αυτοκινήτων όπως το Nissanclub, alfisti, sierraclub, ΦΙΛΜΠΑ, underground, puntoclub και πολλά άλλα όμως και οι φίλοι του Δίτροχου δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς η παρουσία των Ducatisti αλλά και αγωνιστικών supermotard είναι δεδομένη.
Στόχος είναι η διοργάνωση ενός θεσμού που θα καθιερωθεί και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρονιά με το επίπεδο να είναι αύξον. Η ΦΙΛΜΠΑ εγγυάται την διοργάνωση της εκδήλωσης και προσκαλεί τον κόσμο να παρευρεθεί είτε μέσο κάποιου Club είτε ως απλός θεατής απολαμβάνοντας το θέμα που θα προσφέρουν τα αυτοκίνητα εντελώς δωρεάν…………

Με εκτίμηση,

Για την ΦΙΛΜΠΑ

Μάρκος Κ. Καπετανάκης