Επαγγελματίας αισθητικός στην Αττική, μητέρα δύο παιδιών, και οπλισμένη με… πολλή υπομονή και επιμονή, η Λαμπρινή Τζαβίδη, καταγόμενη από την Ποταμούλα Αγρινίου εξετάστηκε στις Πανελλαδικές μέσω ημερήσιου ΕΠΑΛ και «σάρωσε»: 18.845 μόρια συγκέντρωσε η 39χρονη αισθητικός, αποδεικνύοντας ότι οι στόχοι είναι εφικτοί για όποιον κάνει τα πάντα για να τους πετύχει.

Διαβάζοντας μαζί με τα δύο παιδάκια της, τα οποία και… προετοίμαζε για την επόμενη μέρα στο σχολείο μπόρεσε να συγκεντρώσει μία βαθμολογία που της ανοίγει τις «πόρτες» για τις Σχολές Υγείας που επιθυμεί. Αγαπά ιδιαίτερα τη Νοσηλευτική και τη Μαιευτική αν και βέβαια με τόσα μόρια «χτυπά» πιθανότατα μέχρι και… Ιατρική.

Οι δυσκολίες σαφώς πολλές και οι συνθήκες λόγω κορωνοϊού έκαναν το εγχείρημα ακόμη δυσκολότερο, με τα παιδιά να είναι λόγω τηλεκπαίδευσης όλη μέρα στο σπίτι. Είχε όμως την απόλυτη στήριξη όλων.

Συνειδητά, στοχεύει σε σχολές της Βορείου Ελλάδας, όπου και αναμένεται να μετακομίσει οικογενειακώς, λόγω και της φύσης της δουλειάς του συζύγου της. Παράδειγμα προς μίμηση και άξια συγχαρητηρίων!

Πηγή: agriniopress.gr