Συστατικά

2 αγγούρια, καλά καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
2 φλιτζάνια γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1/4 κουτ. του γλυκού κύμινο
Χυμός ενός λεμονιού
3 κουτ. του γλυκού μάραθος, ψιλοκομμένος

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, καθαρίζεις τα αγγουράκια σου και τα κόβεις σε ροδέλες. Τα αλατίζεις ελαφρά και τα αφήνεις στον πάγκο για 15 λεπτά.
Με ένα μίξερ ή ένα ραβδομπλέντερ, χτυπάς τα αγγουράκια σου, το γιαούρτι, το σκόρδο, τον μάραθο, το κύμινο και το χυμό από lime. Ομογενοποιείς το μείγμα σου.
Ραντίζεις με λίγο αλάτι, σκεπάζεις με μία μεμβράνη και μεταφέρεις στο ψυγείο για μία ώρα.
Μοιράζεις σε δύο πιάτα και έτοιμη.

Πηγή: tlife.gr