Συστατικά

450 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
700 γρ. ντομάτες ή μικρά ντοματίνια
4 κουτ. του γλυκού φύλλα βασιλικού
4 κουτ. του γλυκού φύλλα μέντας
4 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, πλένεις πολύ καλά τις ντομάτες σου. Με ένα μαχαίρι, κόβεις τις ντομάτες σε ροδέλες. Στο ίδιο μήκος, κινείσαι και με την μοτσαρέλα.
Μεταφέρεις τα δύο βασικά υλικά στο πιάτο και προσθέτεις τα μυρωδικά περιμετρικά και από πάνω τους.
Ραντίζεις με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Μπορείς να συνοδεύσεις και με σπιτική βινεγκρέτ.

Πηγή: tlife.gr