Αυλαία έριξε πριν μερικές μέρες η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μέσα από την εκπομπή “Σου-Κου Family” προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια μετά το τέλος στην δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε πολλές φορές ότι είναι ευτυχισμένη για όσα έζησε αυτή τη σεζόν και αποκάλυψε πως και η νέα τηλεοπτική χρονιά θα τη βρει στον Alpha χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Όσο για το αν το καλοκαίρι αυτό θα τη βρει με έναν νέο έρωτα εκείνη τόνισε πως έχει όση αγάπη χρειάζεται.

“Νομίζω η τελευταία μέρα της εκπομπής ήταν η καλύτερη από όλες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι γεμάτη χαρά, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και εσάς, και τον κόσμο, που έρχεστε εδώ, τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, τους ανθρώπους που είναι μπροστά, όλους εκείνους που μας βλέπουν και εκείνους που μας δίνουν την ευκαιρία να μας βλέπουν. Είμαι τόσο χαρούμενη, σας ευχαριστώ για όλα.

Θα με δείτε του χρόνου, τον Σεπτέμβρη, Στο ίδιο κανάλι αλλά τα υπόλοιπα θα τα πει ο σταθμός όπως είθισται και πρέπει να γίνεται. Το καλοκαίρι θα ηρεμίσω, θα ξεκουραστώ, θα φάω και όλα θα είναι καλά. Το καλοκαίρι θα με βρει μια χαρά, αγάπη έχω δε μου χρειάζεται άλλη. Είμαι μια χαρά”.


Βίντεο: tlife.gr