Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κατερίνα Καινούργιου, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη και τον καλό τους φίλο, Νίκο Κοκλώνη. Η παρουσιάστρια, μετά από μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό πριν δυο εβδομάδες και ανανέωσε το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Τους τελευταίους μήνες πολλά ακούγονται και γράφονται για το κανάλι στο οποίο θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά με την ίδια ωστόσο να αποφεύγει να δώσει την οποιαδήποτε πληροφορία. Μάλιστα, το κλείσιμο της φετινής χρονιάς βρήκε την Κατερίνα Καινούργιου αρκετά αγχωμένη και πιεσμένη γεγονός που την έκανε να βρεθεί ακόμη και στο νοσοκομείο.

Έτσι λοιπόν, πριν αρχίσει να ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, αποφάσισε να γεμίσει τις μπαταρίες της και να βρεθεί μακριά από την Αθήνα απολαμβάνοντας τη συντροφιά των δικών της ατόμων και την ηρεμία της θάλασσας.

“Το καλοκαίρι μου… Καλοκαίρι θα πει να ηρεμείς …να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου …να είσαι εκεί για εσένα και για τις μικρές απολαύσεις της ζωής!

Τινάζω από πάνω μου τον χειμώνα και ζω λίγο πιο μαγικά και..ελεύθερα … Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εκδοχή μου. Ίσως είναι κι η καλύτερη δική σου… Σας στέλνω την αγάπη μου κ ένα μεγάλο καλοκαιρινό φιλί …” ‘έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.