Έρχεται νέα, τρίτη κατά σειρά, ταινία για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία και θα εστιάσει στα γεγονότα που οδήγησαν το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να «αποδράσει» από το παλάτι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime, το οποίο έχει αποκτήσει «ντοκτορά» στα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας επιστρέφει με μια νέα ταινία που καλύπτει το ακανθώδες ζήτημα του MEGXIT, της απόφασης δηλαδή του πρίγκιπα Χάρι να απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και να διαφύγει με την σύζυγό του και τον γιο τους Άρτσι στην Αμερική.

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν αφεθεί να εννοηθούν από ταμπλόιντ, αλλά και τους ίδιους του Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για τις συνθήκες γύρω από τις οποίες οδηγήθηκαν στη ρήξη με το παλάτι. Μια ρήξη η οποία δεν έχει επιτρέψει ακόμη στους γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνα να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους.

Η ταινία αναπαριστά τη συνέντευξη στην Όπρα

Καθώς οι μεγάλες αποκαλύψεις για την πίεση που δεχόταν η Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και για το ρατσιστικό σχόλιο αναφορικά με το χρώμα του μικρού Άρτσι έγιναν στην περίφημη εκπομπή της Όπρα, η νέα τηλεταινία φαίνεται πως ξεκινά την ιστορία από εκεί.