Σε φάση προετοιμασίας είναι ο Πατρινός πρωταθλητής ποδηλασίας Ανδρέας Μπαζάρογλου, έχοντας το μυαλό του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα masters 2021 που θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή, 17 και 18 Ιουλίου, στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Αιδηψό.

Ο Ανδρέας Μπαζάρογλου μετά την πρώτη θέση που είχε κατακτήσει πριν από λίγο καιρό στο τοπικό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος και της Πελοποννήσου, στη Μεγαλούπολη, βάζει πλώρη για ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση στοχεύοντας σε μία διάκριση.

«Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη κούρσα, σε μία διαδρομή 85 χιλιομέτρων. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για αυτό, έχοντας δουλέψει κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα» τονίζει στο patrasevents.gr και συνεχίζει λέγοντας:

«Μακάρι να καταφέρω κάτι καλό. Η προετοιμασία μου αν και με αρκετές δυσκολίες, έχει πάει φέτος αρκετά καλά. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά». Αξίζει να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη του νίκη ο Ανδρέας Μπαζάρογλου την είχε αφιερώσει στη μνήμη του πατέρα του που έφυγε πρόσφατα από κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο Πατρινός πρωταθλητής είχε δεχθεί συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της πανελλήνιας ποδηλατικής ομοσπονδίας, Βασίλη Διαμαντόπουλο, τόσο για την επιτυχία του, όσο και για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε, να πάρει μία τέτοια νίκη μετά από ένα συνταρακτικό γι' αυτόν συμβάν.