Η Ναταλία Γερμανού, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», σχολίασε τα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο φινάλε των Κου Κου κι έστειλε το δικό της μήνυμα, όπως αναφέρει το zappit. Όπως πολύ σωστά εξήγησε η γνωστή παρουσιάστρια, «όλοι είμαστε αναλώσιμοι στην τηλεόραση».

«Θα σας πω κάτι που ισχύει για την Κατερίνα, για μένα, για τα παιδιά εδώ. Όλοι οι παρουσιαστές, δεν έχει σημασία αν είμαστε στο χώρο πέντε χρόνια, δέκα, είκοσι ή τριάντα, όσο κι αν μας αγαπάνε τα κανάλια μας και μας εκτιμούν, μας σέβονται τη δεδομένη στιγμή που είμαστε στο δυναμικό τους, τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε: «Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα, τα οποία κάνουμε τη δουλειά μας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κάποια άλλη στιγμή αισθάνονται ότι κάποιοι άλλοι θα την κάνουν καλύτερα από μας. Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση αυτό και το έχουμε μέσα μας ρεαλιστικά και δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες, τόσο πιο ήρεμοι θα πορευόμαστε στη ζωή μας».

«Όταν ανά πάσα στιγμή νιώθεις ότι κάποιος είναι έτοιμος να σου ανοίξει την πόρτα και να σου δώσει μια κλωτσιά, τόσο πιο καλά θα τη ζήσεις τη ζωή σου. Δεν εννοώ κανέναν συνάδελφο και καμία συνάδελφο, για μένα το λέω», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

«Ουδείς αναντικατάστατος, σε κάθε δουλειά», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.