Οι συμβουλές του Παναγιώτη Βασιλάκου στον νέο Bachelor, Αλέξη Παππά σχολιάστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου από τη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια, χωρίς να αναφέρει το όνομα του 34χρονου ηθοποιού, καθώς δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha, είπε: «Ξέροντας ποιος είναι ο νέος Bachelor, όντως θα γνωρίσει την κάθε κοπέλα, θα την αφήσει να είναι ο εαυτός της, θα… θα της δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα την ωθήσει να δώσει κι εκείνη τον καλύτερό της εαυτό» και ξέσπασε σε γέλια.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο νέος Bachelor δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Είναι πιο ρεαλιστής, ο Παναγιώτης ήταν πιο ρομαντικός ως Bachelor. Ο νέος είναι πιο ρεαλιστής, που όμως θα έχει τις ρομαντικές στιγμές του, τα ελικόπτερά του…».

«Για τον καινούριο όμως δύο λεπτά φτάνουν για να ερωτευτεί ή να παντρευτεί», είπε με τη σειρά του τον Κώστα Τσουρό, υπονοώντας τη σχέση του Αλέξη Παππά με την Αλέσια Ντέμετζ. Τότε, η Ναταλία Γερμανού επιβεβαίωσε τον δημοσιογράφο, σημειώνοντας: «Είναι πολύ διαφορετικοί, κρατείστε αυτό. Δε μοιάζουν καθόλου σαν προσωπικότητες, χαρακτήρες ή στον τρόπο προσέγγισής τους προς το γυναικείο φύλο».


Βίντεο: tlife.gr