Για τις αλλαγές που παρατήρησε στο σώμα της αλλά και το αν αυτό επανέρχεται γρήγορα στην προηγούμενη μορφή του μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της, μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από το instagram της με αφορμή ένα Q&A που έκανε.

Η Χριστίνα Μπόμπα που διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού πριν λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο δυο πανέμορφα κοριτσάκια, αποκάλυψε πως το σώμα της δυσκολεύεται να επανέλθει ενώ τις πρώτες μέρες δυσκολευόταν και η ίδια να αναγνωρίσει τον εαυτό της.

“Το σώμα μου επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία, σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό. Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δε πειράζει.

Από Σεπτέμβρη θα μπούμε στο ρυθμό όλες μαζί, γερά και δυνατά, μετά το καλοκαίρι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Προς το παρόν είναι το τελευταίο που σκέφτομαι” ανέφερε χαρακτηριστικά.