Ο Βασίλης Μίχας παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και αποκάλυψε μια άκρως παράξενη ιστορία που είχε ζήσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Κίνα.

«Έχω μείνει στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο, τη Μαδρίτη και την Ασία. Έχω ζήσει πολλά. Η πιο ακραία ιστορία που θυμάμαι ήταν όταν είχα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη στο κρατητήριο στην Κίνα. Με δάγκωσε ένας Κινέζος ταξιτζής και μας έβαλαν μέσα. Επέστρεφα στο σπίτι μου και με πέτυχε στο δρόμο η ατζέντισσά μου, που ήταν μέσα σε ένα Uber. Με πήρε μαζί της για να με αφήσει λίγο παρακάτω, αλλά βγαίνοντας ξέχασα το κινητό μου στο αμάξι.

Όταν το κατάλαβα την πήρα για να βρει τον οδηγό από την εφαρμογή ώστε να μου φέρει πίσω το κινητό. Όταν αυτός ήρθε να μου το παραδώσει, μου ζητούσε χρήματα. Είχα σκοπό να του δώσω κάτι για τον κόπο του, αλλά ήθελε πολλά παραπάνω. Πάω λοιπόν να πάρω το κινητό που κρατούσε στα χέρια του και γυρνάει και με δαγκώνει στο στήθος. Έχω ακόμη το σημάδι.

Σκίστηκε η μπλούζα μου, μάτωσε το στήθος μου. Ενστικτωδώς τον γύρισα ανάποδα για να αμυνθώ, τον έφερα τούμπα. Σε 10 λεπτά ήρθε η αστυνομία και μας έβαλε μέσα. Μας έβαλαν μάλιστα μαζί σε ένα κελί και αυτός μου είχε γυρισμένη πλάτη, δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Ευτυχώς, την επόμενη μέρα ήρθε ένας αστυνομικός που μιλούσε αγγλικά, του εξή­γησα τι έγινε, είδε ότι έχω σημάδι στο στήθος μου ενώ ο ταξιτζής δεν είχε τίποτα και με άφησε να φύγω» αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της σειράς “Έρωτας με Διαφορά”.