Με εξομολογητική διάθεση η Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε δημόσια για τους πιο προσωπικούς της φόβους, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως πρέπει να βγάλει δύο φρονιμίτες αλλά δεν αντέχει στην ιδέα του οδοντιάτρου.

Μάλιστα όπως είπε ενώ πήγε κανονικά στο ιατρείο για να τους βγάλει σηκώθηκε και έφυγε από το φόβο της.

Γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη:

«Δεν έχω να πω κάτι παιδιά, απλά περιμένω να βγάλω σήμερα δυο φρονιμίτες κ από το άγχος μου χαζεύω στο κινητό κ λέω να ποστάρω. Δεύτερη απόπειρα σήμερα.

Την πρώτη φορά άφησα τον οδοντίατρο σύξυλο, κ σηκώθηκα κ έφυγα. Με το που έκανα εικόνα τον άνθρωπο να μου κουνάει το δόντι κ να κάνει αυτό «κρακ-κρακ» μέσα στα αυτιά μου, δεν ήθελα κ πολύ.

Άδικο έχω, δηλαδή πείτε μου? Κ σήμερα δεν ξέρω αν θα κάτσω. Αλλά μήπως τώρα που το λέω δημόσια να δεσμευτώ? Ντρέπομαι κ τον οδοντίατρο… όπως κ να έχει πρέπει να «φρονιμέψω». Αυτή η πολύ σχετική κατά τα αλλά φωτογραφία τραβήχτηκε πριν μια εβδομάδα που είχα μια παρουσίαση.

Το ξέρω δεν ταιριάζει αλλά τι? Ταιριάζουν τα φιλοσοφικά quotes που βάζουν άλλες κάτω από εξίσου φιλάρεσκες με τη δίκη μου φωτό? Εγώ τουλάχιστον σας λέω τον πόνο ( κυριολεκτικά) για το δόντι μου, κ δεν κάνω copy paste απόφθευγμα του Κούντερα. Ππππφφφφ έχω … χ..#%*% πάνω μου. Καλημέρα σας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: