Καλεσμένος στο φλΕΡΤ βρέθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεόραση και τις αλλαγές που η εικόνα της έχει υποστεί με την πάροδο του χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει γίνει τέτοια ανατροπή στο θέμα της τηλεόρασης που δεν ξέρεις από που να την πιάσεις και που να τελειώσεις. Δεν μπορείς δηλαδή αυτή τη στιγμή να κάνεις μια πρόχειρη κριτική. Υπάρχουν καλές στιγμές και υπάρχουν και πάρα πολλές κακές στιγμές. Υπάρχει καταρχήν μια μίμηση φοβερή. Κάνει ένας δηλαδή ένα δράμα και πετάγεται ο άλλος να κάνει κάτι παρόμοιο, μια σειρά δραματική. Γίνεται μια περίεργη μίμηση ο ένας με τον άλλον».

«Επειδή είμαι έξω από την τηλεόραση, έχω αποφασίσει να μην κάνω καμιά κριτική. Δεν μπορώ να γίνω κριτικός της τηλεόρασης» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ. «Αυτή τη στιγμή έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην τηλεόραση. Άλλες είναι οι κριτικές, άλλοι είναι οι άνθρωποι που επιλέγουν, άλλες σχέσεις υπάρχουν… Μην ψάχνουμε να βρούμε τίποτα».

Παράλληλα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε πως έχει γράψει τρία τηλεοπτικά σενάρια…