Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει, το Πεφταστέρι, αλλά και για τους ηθοποιούς που έχει βγάλει ο ίδιος.

«Ήρθε το Πεφταστέρι σαν μια γεμάτη κατάσταση για να φτιάξουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο τη στιγμή που ναι, είχαμε πολλές προτάσεις και είναι πολύ σπουδαίο αυτό κι εγώ ήμουν στη φάση του να συνεχίσω ή να μη συνεχίσω. Είμαι σε φάση να κάνω άλλο βήμα στη ζωή μου, το κάνω ήδη, είμαι πολιτικός, έχω μια θεσμική θέση, θα το συνεχίσω. Τελικά, είναι αποφασισμένο ότι θα πεθάνω καλλιτέχνης», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Την Έφη Ρασσιά την πέρασα από οντισιόν για να δουν όλοι στο σταθμό ότι πράγματι το κορίτσι αυτό είναι φτιαγμένο για να το κάνει. Την τραβάει το ταλέντο της. Στο Πεφταστέρι η πρωταγωνίστρια δίπλα μου θα είναι μια νεαρή κοπέλα».

«Πολλοί άνθρωποι έχουν βγει από εμάς, όλοι με οντισιόν ήρθαν. Από τη Μαρία Λεκάκη, από την Αθηνά Οικονομάκου, την Ιωάννα Ασημακοπούλου, τον Πάνο Βλάχο, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη», είπε επίσης ο Χάρης Ρώμας.


Ο Χάρης Ρώμας στο Pop Up