Ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλλίδης δήλωσαν στον τελικό του Survivor πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς συνευρέθηκαν ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο και ακολούθησε κακός χαμός. Το απόσπασμα έπαιξε και στο Πρωινό, και ακολούθησε κακός χαμός και αιχμηρή κριτική, όπως αναφέρει το zappit.

«Το θέαμα ήταν παρακμής. Θύμιζε κάτι πανηγύρια στα βάθη της Ανατολής. Πολύ κακοφτιαγμένο, κακοφωτισμένο. Ήταν ένα πράγμα που δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. Δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές. Ήθελε να στρέψει τις κάμερες πάνω του. Ήθελε κάτι να πει και είπε μια χυδαιότητα. Είναι προσβλητικό για τους ανθρώπους τους οποίους ενέπλεξε. Δεν του έδωσε κανένας αυτό το δικαίωμα», είπε ο Βαγγέλης Περρής εμφανώς ενοχλημένος.

Έξαλλος και ο Γιώργος Λιάγκας, δήλωσε: «Η τάδε θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει. Μου είναι συμπαθής αλλά εδώ έχασε το μέτρο. Άσχετα με το αν έγινε η πράξη ή όχι -που όλοι χθες καταλάβαμε ότι έγινε- θα έπρεπε να αντιδράσει η Ελευθερία Ελευθερίου. Είναι προκλητικός. Νομίζει ότι είναι τόσο εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος και αυτή τη στιγμή αισθάνεται τόσο μεγαλείο που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα.

Εγώ δεν θα εξέθετα ένα 5χρονο παιδί σε όλη αυτή τη δημοσιότητα, να τραγουδάει πανηγύρι στο Survivor».