Ο Ισπανός Luis Casimiro είναι ο νέος τεχνικός του Προμηθέα Πατρών και ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία της πατρινής ομάδας στη θέση του Μάκη Γιατρά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Γνώμη» και ο δημοσιογράφος Προκόπης Κόγκος, ο Ισπανός προπονητής έχει ήδη κλείσει, έχοντας δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του Προμηθέα Πατρών και το μόνο που απομένουν για την οριστική συμφωνία είναι οι υπογραφές.

Ο 61χρονος κόουτς έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από την Ισπανία αλλά και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς έχει κοουτσάρει και ομάδες Ευρωλίγκα. Είναι ένας προπονητής με θητεία σε πολλές ομάδες της Ισπανίας Fuenlabrada, Sevilla, Gran Canaria, Valencia, Valladolid και Alicante.

Ο έμπειρος κόουτς ήταν μέχρι πρόσφατα προπονητής στην Unicaja Malaga, από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο ολοκληρώνοντας μία θητεία που ξεκίνησε το 2018.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του ήρθε με την Manresa, την οποία οδήγησε στον τίτλο της ACB τη σεζόν 1997-98, σε μία από τις πιο σημαντικές εκπλήξεις στην ιστορία του ισπανικού μπάσκετ.