Η επιβολή των νέων μέτρων για τον κορονοϊό αποτελούν βασικό θέμα συζητήσης, αλλά και διχασμού ανάμεσα σε όλον τον κόσμο. Όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο θα δέχονται περιορισμούς στα μαγαζιά διασκέδασης.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και τόνισε πως όλα τα μαγαζιά θα έπρεπε να είναι covid free. «Αυτή η συζήτηση δεν θα έπρεπε καν να γίνεται, με την έννοια ότι τα μαγαζιά θα έπρεπε να είναι από μόνα τους covid free και ο κόσμος θα έπρεπε να έχει κάνει αυτό που θα έπρεπε ώστε να διαφυλάξει την υγεία του διπλανού του» ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε εάν τα μαγαζιά θα πρέπει να είναι μεικτά (με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους) αυτή τη στιγμή. Ούτε ευθύνη θα έπρεπε να είναι των επιχειρηματιών. Αυτή τη στιγμή το σύστημα δίνει από μόνο του τη λύση με το σκανάρισμα στο κινητό να ξέρουμε εάν κινδυνεύουμε εμείς ή ο διπλανός μας. Αυτή η συζήτηση δεν θα έπρεπε να γίνεται» πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε ο Νεκτάριος Σφυράκης τόνισε πως περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα με τρία lockdown και δε θα έπρεπε να μας ενοχλεί το διάστημα που θα περιμένουμε για το πιστοποιητικό.


Βίντεο: tlife.gr