Αυτό που έγινε στο πλατό της Φωλιάς των κου Κου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και σκόρπισε μια… παγωμάρα ολόγυρα. Η Δήμητρα Κατσαφάδου αισθάνθηκε κάποια πράγματα για την Κατερίνα Καραβάτου και τους «τοξικούς ανθρώπους που την περιβάλλουν», γεγονός που άφησε την παρουσιάστρια παγωτό, όπως αναφέρει το zappit.

«Κι εσύ να μη στεναχωριέσαι γιατί σε βλέπω πολύ ευαίσθητη και μερικοί άνθρωποι δεν σου ταιριάζουν. Ήθελα να το πω. Είσαι διαμάντι και πρέπει να διώξεις τους τοξικούς από δίπλα σου. Γιατί είναι όλα χημεία και πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποιοι άνθρωποι φτάνουν μέχρι ένα σημείο.

Την γνώρισα σήμερα και δεν το πιστεύω. Δεν της αξίζουν κάποια βάσανα που έχει υποστεί, πρέπει να κλείνει πόρτες. Είναι ψυχάρα η γυναίκα, τώρα την κατάλαβα. Πρέπει να αγαπηθείς και να αγαπιέσαι στο έπακρον και να καταλάβουν την ψυχούλα σου», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Ας το ελπίσουμε αυτό», σιγοψιθύρισε αποσβολωμένη η Κατερίνα Καραβάτου, ανταλλάσσοντας άβολες ματιές με τους συνεργάτες της. Η Δήμητρα Κατσαφάδου δεν τελείωσε όμως εκεί…

«Δεν μπορεί να ταιριάξει με κομμάτια που είναι τοξικά και σύμπλοκα και χλώρια, δηλαδή -1. Πρέπει η γυναίκα να έχει θετικούς, να την προάγουν, να την ανεβάζουν! Είναι διαμάντι. Αυτά είχα να πω», είπε.

«Πάω εγώ να λιποθυμήσω λίγο στη γωνία και θα τα ξαναπούμε σε λίγο», είπε αποκαμωμένη η Κατερίνα Καραβάτου.