Σε έξι προσαγωγές υπόπτων, προχώρησαν τελικά οι αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αττικής μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν, το ξημερώματα της Κυριακής, σε νυχτερινά καταστήματα από το Ρίο μέχρι και τα Βραχνέικα.

Ένοπλοι αστυνομικοί με κάποιους να φορούν full face έκαναν «ντου» στα παραλιακά καταστήματα της Πάτρας, κάνοντας προσαγωγές και ψάχνοντας για συγκεκριμένα πρόσωπα, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και φέρεται να σχετίζονται με παράνομη δραστηριότητα στη “νύχτα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την συνδρομή της ομάδας των ΕΚΑΜ, οι προσαχθέντες, μεταφέρθηκαν με βανάκι στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αφαιρέθηκαν τα κινητά από τους προσαχθέντες προκειμένου να ελεγχθούν οι επαφές τους.

Η αιφνιδιαστική αυτή επιχείρηση δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την υπό εξέλιξη έρευνα για τη δολοφονία του 39χρονου Πατρινού πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, πριν από περίπου 40 ημέρες στη Βάρη Αττικής.

"Πάγωσαν" οι θαμώνες των καταστημάτων

Σοκ, έπαθαν οι θαμώνες των καταστημάτων την ώρα που αστυνομικοί με όπλα και κουκούλες, έμπαιναν στο χώρο για τους ελέγχους.