Πάρτι σε πλοίο για μετά το τέλος της εξεταστικής διοργανώνουν ομάδες νέων της Πάτρας που πλέον έχουν πάρει μία εξειδίκευση στα υπαίθρια pop up street parties, έχοντας διοργανώσει στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις και στην Πλαζ.

Αυτή τη φορά το πάρτι θα γίνει σε πλοίο και όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι διοργανωτές τι καλύτερο από ένα τέτοιο πάρτι για μετά το τέλος της εξεταστικής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η εκδήλωση ονομάζεται Patra 2 Maimi party on board και η κατάσταση όλη θα είναι αρκετά πριβέ αφού τα καλέσματα με ατομικές προσκλήσεις για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.

Το πάρτι αυτό θα γίνει την Κυριακή 4 Ιουλίου και θα κρατήσει πάνω από δέκα ώρες, με το πλοίο να βρίσκεται σε κρυφή τοποθεσία, σε κοντινή παραλία της Αχαΐας και να πηγαίνει τους επιβάτες του σε διάφορα παραθαλάσσια μέρη για κολύμπι, χορό και ξέφρενη διασκέδαση.

Όπως μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει από τον τίτλο του (2), προηγήθηκε και ένα ακόμα παρόμοιο πάρτι, πριν από τρεις εβδομάδες, με μουσική και αλκοόλ, στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον 30 άτομα.

Συμπερασματικά τα μυστικά prive πάρτι από ομάδες νεαρών, πάρτι που γίνονταν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά κατόρθωσαν και έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζονται.

Μάλιστα, δύο μέρες μετά από αυτό το πάρτι σε πλοίο, την Τρίτη 6 Ιουλίου, διοργανώνεται και ένα ακόμα, αυτή τη φορά σε πισίνα ιδιωτικής βίλας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.