Συστατικά

8 φύλλα ρυζιού
Λίγα χοντροκομμένα φύλλα σέσκουλου
1 μέτριο αγγούρι
1 μέτριο πιπεριά
2 μέτρια καρότα
Μια χούφτα φρέσκο δυόσμο
Μια χούφτα φρέσκο κόλιαντρο
1 αβοκάντο
Θρυμματισμένα φιστίκια για επικάλυψη
4 κουτ. της σούπας φυστικοβούτυρο

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, κόβεις το αγγούρι, την πιπεριά και τα καρότα σε λεπτές φέτες.
Καθαρίζεις και κόβεις το αβοκάντο σε κομμάτια.
Βουτάς κάθε φύλλο ρυζιού στο νερό για 30 δευτερόλεπτα.
Το στεγνώνεις απαλά με ένα χαρτί.
Ανοίγεις τα φύλλα και τα τοποθετείς στο κέντρο με τη σειρά τα σέσκουλα, το αγγούρι, την πιπεριά, τα καρότα, το κόλιανδρο, το δυόσμο και το αβοκάντο.
Διπλώνεις όλες τις άκρες σφιχτά και προσεκτικά και κόβεις τα ρολάκια στη μέση.
Περιχύνεις από πάνω με φυστικοβούτυρο και φιστίκια.

Πηγή: tlife.gr