Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι η Παρασκευή Κερασιώτη εργάζεται ως σερβιτόρα σε μαγαζί της Μυκόνου. Σε συνέντευξή της, η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model ξεκαθάρισε ότι αυτό συμβαίνει για βιοποριστικούς λόγους, αφού προτεραιότητά της είναι και θα είναι το modeling.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απόφαση της Παρασκευής Κερασιώτη και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Μέγκι Ντρίο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Αδυνάτισα γιατί στο τέλος του μήνα θα πάω για τα fitting της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και θα περπατήσω για το Maison Valentino… Νομίζω ότι αυτό ήθελαν όσα κορίτσια μπήκαν στο GNTM, να γίνουν μοντέλα. Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή. Είμαι συγκλονισμένη. Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο στο Λονδίνο. Επομένως Elite στο Λονδίνο, πού είσαι; Η συγκεκριμένα μάλλον δεν το ήθελε πολύ”.

Η Παρασκευή Κερασιώτη μπορεί να μην παίρνει θέση σε όσα γράφονται για εκείνη, ωστόσο μία άλλη παίκτρια του GNTM, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της από τα λεγόμενα της Μέγκι Ντρίο.

Μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η ίδια έγραψε: “Το ΤΟΠ μόντελ μέγκι Ντριο, θέλω να σας πω, ξέρει ποια το θέλει πολύ και ποια όχι, οκ; Επίσης να ζητήσω ένα συγγνώμη που η Παρασκευή και η κάθε Παρασκευή προσπαθεί με αξιοπρέπεια να βιοποριστεί”.