Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ) οι πίνακες με τη βαθμολογία των υποψηφίων για Πρότυπα Γυμνάσια και μη συνδεδεμένα Πρότυπα Λύκεια, ανά σχολείο. (με τον κωδικό του), σε φθίνουσα σειρά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Για τους πίνακες κάθε σχολείου ξεχωριστά, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του σχολείου ενδιαφέροντός τους.

Το υπουργείο Παιδείας στην ανακοίνωσή του συνεχίζει:

«Μαθητές, γονείς και κηδεμόνες αγκάλιασαν και φέτος το θεσμό των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων, με περισσότερες από 13.200 αιτήσεις. Τη φετινή ιδιαίτερη χρονιά, αναβαθμίστηκε και επεκτάθηκε το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων σε όλη τη χώρα, με στόχο από κοινού τα σχολεία αυτά να συμβάλλουν στον καλύτερο εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την πιλοτική εφαρμογή της εκπαιδευτικής πολιτικής, ώστε να καλλιεργηθούν και διαχυθούν οι βέλτιστες εκπαιδευτικές μέθοδοι, πρακτικές και εργαλεία σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, η διαδικασία εξετάσεων των Προτύπων, όπως και η κλήρωση των Πειραματικών Σχολείων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έγκυρα και έγκαιρα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, σε μαθητές και τις οικογένειές τους, στους εκπαιδευτικούς μας, στα στελέχη που συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας. Καλή αρχή στους επιτυχόντες, καλή πρόοδο σε όλους».