Συνέντευξη στην κάμερα του Pop Up παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Η παγίδα». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού για την επιτυχία του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την πρώτη χρονιά η Μουρμούρα έκανε πραγματικά μια έκρηξη, ξαναγυρίσαμε στην ελληνική μυθοπλασία. Ήξερα ότι έχω κάτι πάρα πολύ καλό στα χέρια μου. Έκανε την τεράστια επιτυχία την πρώτη χρονιά αλλά από την δεύτερη χρονιά που συνεχίσαμε, ήμουν από τους λίγους που πίστεψαν ότι μπορεί να φτάσουμε και τα δέκα χρόνια».

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κοιτούν συνέχεια τα νούμερα τηλεθέασης. Εγώ κοιτάω να κάνω καλά και σωστά τη δουλειά μου» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. «Η τηλεόραση με καταξίωσε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να έχω κάνει και μια άλλη πορεία για αυτό είμαι και τόσο ευγνώμων».

«Με την τηλεόραση ανοίξαν περισσότερες πόρτες του θεάτρου…» συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.