Ο Πάνος Κιάμος ανακοίνωσε την επιστροφή του στην πίστα, κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη ανακοίνωση για covid free μπουζούκια.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι ενθουσιασμένος για το restart της νυχτερινής διασκέδασης και θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου

Συγκεκριμένα, με βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram, ενημερώνει τους θαυμαστές του ότι θα επιστρέψει στη σκηνή στις 16 Ιουλίου, στο Posidonio, τονίζοντας, φυσικά, πως θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, αφού πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία.

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δε θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν», ανέφερε ο Πάνος Κιάμος.